Populaire roulette strategieen

 

Er is nog steeds een debat over wat je zal helpen winnen bij roulette-of een reeks van bepaalde acties, of een graad in wiskunde, of dat geluk nog steeds aanwezig moet zijn. Professionele spelers gebruiken verschillende strategieën voor het spelen van roulette, en ze verdienen grote hoeveelheden kapitaal met hun hulp. Momenteel zijn er verschillende van dergelijke strategieën, kunt u kiezen voor de meest geschikte en spelen roulette online op deze website.

Het Martingale Systeem

De speler zet alleen in op rood of alleen op zwart. Op hetzelfde moment, na elk verlies, de inzet wordt verdubbeld tot een win wordt gemaakt. Dan zet de speler in op een andere kleur en handelt op hetzelfde principe. In het geval van een" zero " drop, een dubbele inzet wordt gemaakt op de kleur tegenover degene die werd geselecteerd aan het begin van het spel. We raden aan te beginnen met een bod van $ 1. Deze systeem words in verschillende spellen en niches gebruikt

Cuban Systeem

Hier gebruiken we het principe van ongelijke verdeling van rode en zwarte sectoren over het veld (bijvoorbeeld, we houden er rekening mee dat er meer zwarte zones in het centrum, en rode zones op de derde lijn). Om te winnen, moet de speler twee identieke inzetten plaatsen, hetzij op de zwarte kleur en de eerste kolom, of op de rode kleur en de tweede kolom. De kans om in dit geval te winnen is 54%.

De gelukkige zeven

De naam van deze methode toont zijn essentie: de taak van de speler is om 7 keer op rij te winnen. Als je wint, verhogen we de inzet met 50% (d.w.z. als je inzet $ 100, als je wint, verhogen we de inzet tot $ 150), en als je verliest, laten we de inzet onveranderd. Als we geluk hebben en de Lucky seven methode heeft gewerkt, dan, na de verleiding te hebben overwonnen om op dezelfde manier verder te wedden, beginnen we opnieuw.

We hebben slechts een paar van de roulette strategieën bekeken. In principe, alle van hen zijn gebaseerd op de verhouding van de initiële inzet met de volgende, afhankelijk van het verlies of win van de speler. Een ding is duidelijk-bij het spelen van een serieus spel, is het beter om niet te vertrouwen op het toeval, maar om het meest aanvaardbare roulette systeem voor jezelf te kiezen, en het duidelijk te volgen.